Deals.bg с нов бюлетин

Здравейте приятели,

както може би вече сте забелязали, в последно време въведохме промени в оформлението на нашия ежедневен бюлетин за най-новите оферти за колективно пазаруване. След проведено допитване до голяма част от нашите потребители, екипът ни единодушно реши, че е време да вкараме доза индивидуалност в неговия облик.

Понеже ценим Вашето време, всеки ден нашият търговски отдел внимателно подбира най-добрите измежду всички оферти от всяка категория за всеки град, за да ги получите по обновен и още по-удобен начин – така, че да не пропуснете дори най-примамливото предложение.

Освен това бюлетинът  ни вече си има тема на деня, в която ви представяме две премиум оферти, специално подбрани за Вас по някой от следните критерии – оферти с най-големи отстъпки, най-харесвани оферти от нашите потребители или пък оферти, съдържащи най-атрактивното предложение за деня.

Надяваме се с развитието си и с новостите, които внедряваме постоянно да ставаме все по-полезни за Вас и вашия джоб и в бъдеще!

А тези, които са се отписали, защото мислят бюлетина ни за отегчителен и еднообразен, можем да посъветваме да се запишат отново, защото изгодните ни оферти нямат търпение да достигнат до тях!

Ако статията ви е харесала можете да я споделите:

Сподели своето мнение