Deals.bg с нов дизайн

Нов дизайн на Deals.bg

Deals.bg вече е с нов дизайн. Водени от мисълта за улесняване на нашите потребители, вложихме цялата си енергия и желание, за да предоставим един свеж, изчистен и най-вече мобилно-съвместим дизайн. Затова сега можем да заявим спокойно, че без значение какво устройство използвате, оптималното изживяване в търсенето на най-добрите оферти на сайта ни, Ви е гарантирано.

Освен изчистеният дизайн, могат да се забележат значителни промени и в структурирането на категориите на сайта.

В категорията Локални оферти може да откриете любимите си оферти за заведения, здраве и красота и т.н. за града, който сте избрали спрямо местонахождението си, които досега бяхте свикнали да откривате в левия страничен панел на сайта ни.

Категорията с туристическите ни сделки Туризъм претърпя най-сериозна трансформация. За изключителното олесняване на потребителите, категорията е разделена на 3 основни подкатегории, които досега не бяха налични: Почивки в България, Почивки в чужбина и Екскурзии. Отделно от това генерално разделяне на туристическите оферти, някои държави (България, Гърция, Турция и др.) са допълнително разделени и на региони, в които са включени различните курорти и дестинации. По този начин лесно можете да се ориентирате за предлаганите оферти за определена планина, полуостров или др. регион и местност, които желаете да посетите, без да гадаете и да си задавате измъчващи въпроси като „Къде точно се намираше това?“.

Последната категорията, в която тепърва предстоят нови подобрения е Продукти. В нея се намират различните оферти от продукти за бизнеса, през техника до продукти за децата и джаджи.

В заключение можем да кажем, че нещата ще се усъвършенстват още, така, че, следете сайта ни редовно, пазарувайте смело и пестете пари с изгодните оферти.

Ако статията ви е харесала можете да я споделите:

Сподели своето мнение